MASZSZ – SZEF -ÉSZT közös nyilatkozata

A szakszervezeti szövetségek támogatják a Színház- és Filmművészeti Egyetem munkavállalóinak és hallgatóinak harcát. Három konföderáció, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ), a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) és az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) részt vesz az SZFE október 23-ára meghirdetett vonulásos megemlékezésén.

A támogató szakszervezeti konföderációk vezetői szerint a SZFE munkavállalóinak sztrájkja és a diákok kiállása egyetemük autonómiája mellett olyan célok, melyek a szakszervezeti gondolatot egykor életre hívták.

A sztrájkolók azért küzdenek, hogy beleszólhassanak munkakörülményeik alakításába, a diákok pedig az önigazgatásnak a szakszervezetek által mindig is vallott és 1956 hősei által is követelt szabadságáért tartanak civil megmozdulást!

Elismerés, tisztelet és támogatás a SZFE diákságának és sztrájkoló munkavállalóinak!

Kordás László
MASZSZ
Csóti Csaba
SZEF
Kuti László
ÉSZT


A Klubrádió nálunk is szól.
Kattints a képre!

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
  • Egy esetleges karanténra vonatkozó pontos forgatókönyvet, a járvány elleni hatékony védelmet is kér a BKV-sofőrök számára a fővárosi közlekedési cégnél működő két szakszervezet. Az utasokkal való közvetlen érintkezés elkerülése érdekében...


nemzetközi

ituc   etuc

 

kep5