Adatvédelmi

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Felhasználási feltételeink és adatvédelmi elveink

Kérem, hogy a www.szakszervezet.net honlap használata előtt olvassa el az alábbi felhasználási feltételeket és szabályokat! Jelen internetes oldal használatával ezek a feltételek Önre nézve kötelezővé válnak!

1. A tartalom felhasználására vonatkozó jogok, szabályok

A www.szakszervezet.net oldalon megtalálható tartalmi anyagok, linkek és más információk a Magyar Szakszervezeti Szövetség (a továbbiakban: MASZSZ) szellemi tulajdona.

A honlapunkon található design elemek, a logo és a tartalom teljes egésze (szöveg, grafika, fotó, illusztrációk, védjegyek és szolgáltatások, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) a MASZSZ jogszerű tulajdonában vagy használatában vannak, ezért azokat szerzői jogi szabályok védik. Az itt található tartalmak ingyenes vagy fizetős szolgáltatásként való továbbfelhasználása csak a honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélyével és a forrás pontos megjelölésével történhet.

A www.szakszervezet.net tulajdonosa ugyanakkor hozzájárul ahhoz, hogy az oldalon közölt információkat, elemzéseket az olvasók magáncélra (például szakdolgozathoz, tudományos dolgozathoz) saját felelősségre felhasználják - természetesen mindenkor a forrás pontos megjelölésével.

2. Adatvédelmi elveink

A honlap munkatársai személyes adat kérése esetén minden esetben pontosan megjelölik az adatkérés célját, és a kapott adatokat csakis azon célból használják fel. A regisztrált felhasználók adatainak biztonságos tárolásáért technikailag minden elvárhatót megteszünk, beleértve ebbe a személyes adatok védelmére vonatkozó 1992. évi LXIII. törvény előírásainak megtartását. A regisztrált felhasználók adatait a szerkesztőség tárolja, és adataikat a szerkesztőség közvetlen üzletszerzésre csakis előzetes írásbeli, kifejezetten erre vonatkozó hozzájárulás esetén használja fel, és harmadik fél részére e felhatalmazás nélkül semmilyen körülmények között nem adja át.

3. A szolgáltatás elérhetősége

A www.szakszervezet.net szolgáltatásának meghibásodásából és/vagy kimaradásából eredő esetleges károkért a honlap tulajdonosa nem felel. A honlap tulajdonosa minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a www.szakszervezet.net-en található információk pontosak és frissek legyenek. A szerkesztőség nem tartozik felelőséggel az esetleges technikai problémák vagy más, a szolgáltatás elérhetőségét, használatát gátló hibákért.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

January 2018
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss információval szolgálhassunk Önnek!