NŐI TAGOZAT OLDALAI

Ülésezett a női tagozat

Magyar Szakszervezeti Szövetség női tagozata
Elfogadták az SZMSZ-t és megválasztották a tisztségviselőket

2014. április harmadikán a Magyar Szakszervezeti Szövetség női tagozata elfogadta a társadalmi tagozat szervezeti és működési szabályzatát, majd megválasztotta tisztségviselőit. Hercegh Mária (MSZOSZ / VSZ) lett a tagozat elnöke, Dobrovits Orsolya (SZEF / KKDSZ), valamint Szabóné Fréh Zsuzsanna (ASZSZ / VDSZ) pedig az alelnöke.

Cseh Zsuzsanna (MSZOSZ), az előkészítő bizottság elnöke nyitotta meg a Magyar Szakszervezeti Szövetség női tagozat 2014. április 3-ai alakuló ülését. Üdvözölte a résztvevőket, majd megfogalmazta a női tagozat első gratulációját:
az V. Országos Civil Nőnapon Galló Istvánnét, a Pedagógusok Szakszervezetének elnökét közösségben végzett példamutató, önzetlen munkájáért NAP emlékéremmel tüntette ki a „Mi Nők” Országos Szervezete március 22-én Győrben. A testület levélben fejezte ki elismerését Galló Istvánnénak.

Az ülés résztvevői Szűcs Viktóriát (SZEF / BDDSZ) kérték fel, majd választották meg a levezető elnöki posztra.

A Mandátumvizsgáló és Szavazatszámláló Bizottság összegzését Szalainé Kazuska Mária (ASZSZ / TESZ) ismertette, amelyben megállapították, hogy az alakuló ülés határozatképes.

A tanácskozáson részt vett Pataky Péter, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége elnöke és Varga László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma alelnöke is.

A képviselők elsőként a női tagozat szervezeti és működési szabályzatát vitatták meg, majd fogadták el, egyhangúlag. A téma felelőse az SZMSZ-t és az alakuló ülés döntéseit szerkesztő bizottság, előadója Hercegh Mária (MSZOSZ / VSZ) volt.

Ezt követően az SZMSZ szerinti tisztségviselők megválasztására került sor. A Jelölést Előkészítő Bizottság összegzését Csókási Istvánné (MSZOSZ / PSZ) ismertette. Az elnökre két, az alelnöki posztra négy jelölés érkezett. A titkos szavazás eredményeként a Magyar Szakszervezeti Szövetség női tagozatának alelnökeinek Dobrovits Orsolyaát (SZEF / KKSZ), valamint Szabóné Fréh Zsuzsannát (ASZSZ / VDSZ), elnökének Hercegh Máriát (MSZOSZ / VSZ) választották meg.

A Női Tagozat tisztségviselői:

Dobrovits Orsolya alelnök

Szabóné Fréh Zsuzsanna alelnök

Hercegh Mária elnök

Gratulálunk a megválasztott tisztségviselőknek, munkájukban sok sikert kívánunk.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand