NŐI TAGOZAT OLDALAI

Női Tagozat alakul a Szövetségben

Megalakul a szövetség női tagozata

A Magyar Szakszervezeti Szövetség Alapszabályának 8. pontja alapján, a csatlakozási szándékukat írásban is bejelentő szövetségi tagszervezetek képviselői 2014. március hatodikán elhatározták, hogy létrehozzák a női tagozatot.
Az Alapszabály szerint a nőtagozat társadalmi tagozatként működik, vezető tisztségviselőiről, működési szabályáról, valamint elnevezéséről 30 napon belül (április negyedikéig) döntenek. A közbeeső időben három munkabizottság működik, amelybe a Magyar Szakszervezeti Szövetséget alkotó konföderációk (ASZSZ, MSZOSZ, SZEF) háromszor egy-egy főt delegálnak. Ebben az időszakban az előkészítő munkabizottság koordinálja a feladatokat és előkészíti a következő ülést, a másik elkészíti a működés szabályait tartalmazó szervezeti és működési szabályzatot (SZMSZ), a harmadik pedig a jelölő bizottság munkáját látja el.

 

 


A Klubrádió nálunk is szól.
Kattints a képre!

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand
  • Egy esetleges karanténra vonatkozó pontos forgatókönyvet, a járvány elleni hatékony védelmet is kér a BKV-sofőrök számára a fővárosi közlekedési cégnél működő két szakszervezet. Az utasokkal való közvetlen érintkezés elkerülése érdekében...

kep5