GondoskodásTavasszal két keréken

Kedves Kollégák, Kedves Tagok!

A gondoskodás és a biztonság mindnyájunk részére fontos kérdés és fontos feladat is. A SIGNAL IDUNA Biztosítóval immár 25 esztendeje működünk együtt a biztonság területén, hiszen több, mint 140 000 tagunknak nyújt csoportos élet-, és balesetszolgáltatást.

Az együttműködés kibővítését már régóta terveztük egy olyan irányba, ahol edukációs jelleggel a pénzügyi kultúra további javítására, az öngondoskodásra és az értékek védelmének fontosságára szeretnék felhívni tagjaink figyelmét. Ennek az új együttműködésnek a keretében figyelmetekbe ajánlom a SIGNAL IDUNA Biztosító alábbi cikkeit, amelyekből én is új ismeretekre tettem szert.

Hasznos olvasgatást, jó egészséget és biztonságot kívánok nektek!

Kordás László
elnök

Tavasszal két keréken

Végre itt a tavasz!  Sokan alig várták már, hogy kiszabaduljanak otthonaikból és robogójukra vagy biciklijükre pattanva kerekezzenek el munkahelyükre vagy éppen bevásárolni. Ez most jó döntés, hiszen a koronavírus járvány időszakában nem kell a közösségi közlekedést igénybe venni, sőt a biciklizéssel még a napi sportolást is kipipálható.

De érdemes elolvasni a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) közleményét, hogy milyen kötelezettségek és lehetőségek vannak kétkerekűnk és saját magunk védelmében.  Fontos, hogy kövessük a híradásokat és tartsuk be az aktuális kijárásra vonatkozó szabályokat.