Miniszterelnöki válasz

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr levélben válaszolt Pataky Péternek, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnökének 2014. május 10-i levelére.

level

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

A Magyar Szakszervezeti Szövetség elnökeként gratulálok Önnek ahhoz, hogy az Országgyűlés miniszterelnökké választotta.

A szakszervezetek többsége, így a Magyar Szakszervezeti Szövetség is fontosnak tartja, hogy a demokratikus választások alapján kormányzati hatalmat és felelősséget szerzett politikai erőkkel és kormányokkal megfelelő párbeszéd alakuljon ki az általunk képviselt munkavállalók érdekében.

Az új kormánnyal folytatandó párbeszéd kezdeteként a Magyar Szakszervezeti Szövetség Elnöksége a 2014. május 14-ei ülésén megvitatja mindazokat a kérdéseket, amelyekkel kapcsolatban javaslatokat szeretnénk tenni a parlament elé benyújtandó kormányzati jogalkotási programhoz.

A teljes levél PDF formátumban megtekinthető itt

level

Tisztelt Elnök Úr!

Köszönettel vettem elismerő szavait, melyekkel az országgyűlési választáson elért győzelemhez gratulált.

Örömmel és büszkeséggel tölt el a tény, hogy a választópolgárok nemet mondtak a gyűlölködés és felelőtlen ígéretek politikájára, és igent mondtak a nemzet, család és munka értékrendjén alapuló jövőre. Magyarország ma nemcsak a legegységesebb nemzet Európában, hanem újra olyan hely, ahol érdemes élni, dolgozni és családot alapítani. Hálás vagyok, hogy együtt eljuthattunk idáig, és tudom, hogy közös erővel újra sikeressé és naggyá tehetjük Magyarországot.

Kérem engedje meg, hogy a következő időszakhoz sok erőt és további sikereket kívánjak.

A teljes levél PDF formátumban megtekinthető itt

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig friss információval szolgálhassunk Önnek!