IPARI ÁGAZATI TAGOZAT

Hősök Napja Bonyhádon

2015. május 29-31.
Bonyhád, V. Hősök Napja Fesztivál

Ötödik alkalommal rendezték meg Bonyhádon a Hősök Napja Fesztivált. A május utolsó három napján tartott katonai hagyományőrző rendezvényre, első ízben, a Vasas Szakszervezeti Szövetség helyi szervezete, az EMA-LION Bonyhádi Zománcáru Kft. Vasas alapszervezet, amely képviselte a Vasas Szakszervezeti Szövetséget, és a Magyar Szakszervezeti Szövetséget.
A Vasas részéről a rendezvény szervezői Tukacs Imre és Benke Norbert voltak, a teljes lebonyolításban szervezésben, Palkó László, Lovag János bizalmiak, Tukacs Imréné, és Tukacs Kamilla Boglárka pedig aktivistaként vett részt.
Az idei rendezvény szervezői a gyermeknapra és a családokra helyezték a hangsúlyt. A szakszervezeti érdekvédők tevékenysége elsősorban a mozgalom megismertetésére, a köztudatba való „visszaépítésére" épült. Jelszavuk a politikamentes munkavállalói érdekvédelem volt. Ezt hangsúlyozta ki Tukacs Imre, a helyszínen és a Fortuna Rádió élő adásában is.
Szép hétvége volt, sok-sok munkával, de megérte hiszen újra van szakszervezet Bonyhádon. Külön köszönet a segítőknek, az aktivistáknak a munkájukért, a kedvességért, amivel hozzájárultak a sikeres lebonyolításhoz.