IPARI ÁGAZATI TAGOZAT

Az MBMH Vasas alapszervezetnél

VASAS - IG Metall - FES szeminárium
2015. október 2-4 ig az IG Metall és VASAS előadók által vezetett alapszervezeti képzés zajlott Kecskeméten. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Vasas alapszervezetétől 20 fő vett részt a rendezvényen. Második alkalommal találkoztak ebben a körben a résztvevők, hiszen nyár elején volt a képzés első állomása. A szeminárium alapvető célja az alapszervezeti munka akcióképességének, hatékonyságának növelése, a kommunikációs módszerek fejlesztése volt, német és magyar példák megismerésén keresztül.
A német IG Metall részéről Varga Marika, Juri Hälker és Markus Pössl voltak jelen képviselőként. A képzés főelőadója Juri Hälker kolléga volt.
A Friedrich Ebert Stiftung (FES) képviseletében Németh Edit volt jelen.
A VASAS részéről Bere Ferenc, László Zoltán és Molnár Ákos kollégák segítették munkájukkal a rendezvény sikeres lebonyolítását.

Bátran kijelenthetjük, hogy sikeres képzést tudhatunk magunk mögött, a német és magyar felek között szorosabbá váló gyakorlati együttműködés megkezdése is ezt mutatja.

Ezúton köszönjük   IG Metall és FES által biztosított támogatást a rendezvény lebonyolításához,  a résztvevők aktivitását, az előadók és szervezők  munkáját.

Készítette: Bere Ferenc
Forrás: VASAS - IG Metall – FES szeminárium az MBMH Vasas alapszervezeténél