IPARI ÁGAZATI TAGOZAT

VDSZ - 110 év

A VDSZ megemlékezése a Tűzoltó utcában

Idén 110 éves az 1906-an alapított VDSZ. Ennek tiszteletére a VDSZ 2016. március 31-én koszorúzásos megemlékezést tartott az alakulás helyszínéül szolgáló épületnél, az emléktáblával díszített Tűzoltó utca 66 szám előtt.

A rendőrségi biztosítás mellett zavartalanul és méltóságteljesen emlékeztünk meg a kezdetekről, valamint szóltunk a jelenről és a jövő teendőiről.

Két beszéd hangzott el, egyrészt a VDSZ ifjúsági tagozatának vezetője, Schippert Roland tartott a jövőről és a fiatal munkavállalók terveiről is értekező beszédet, majd pedig Székely Tamás, a VDSZ elnöke köszöntötte az eseményen résztvevőket, illetve méltatta az elmúlt 110 év eredményeit, küzdelmeit. Valamint természetesen a VDSZ jövőjét illetően is pozitívan nyilatkozott.

Ezt követően Sánta József (VDSZ nyugdíjas tagozatának vezetője) és Schippert Roland együttesen helyezték el a megemlékezés koszorúját a Tűzoltó utcai épület falán.

Köszönet a résztvevőknek, kiemelten a megjelent népes nyugdíjas tagozati kolléganőknek, kollégáknak, elnökségi tagoknak.
VDSZ Országos Iroda

Forrás, bővebben: VDSZ.hu