IPARI ÁGAZATI TAGOZAT

Hatvanhatodik Bányásznap

2016-ban a 66. bányásznapot ünnepeljük. Szeptember elsején Gyöngyösön kerül sor a központi ünnepségre.
A gyöngyösi Fő téren szombaton tartják meg a városi ünnepséget, ahol dél és 23 óra között változatos programok közül választhatnak a résztvevők.
A rendezvénysorozat számos helyen folytatódik. Érdemes a helyi programok iránt érdeklődni. A színes programok mellett megemlékezésekre is sor kerül.
Ezúton is tisztelgünk a bányászat, a bányászok, a bányabalesetekben elhunytak, megsérültek előtt.
Jó szerencsét!

Formálódik a magyar bányászat jövője

Magyarország az energiaellátás hosszú távú, biztonságos fenntarthatósága és a gazdasági versenyképesség érdekében nem mondhat le a fosszilis energiahordozókról – jelentette ki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) energiaügyért felelős államtitkára az országos bányásznap központi ünnepségén csütörtökön Gyöngyösön.

Fotó: Kormányzat.hu, Pongrátz Anita/NFM

Bővebben: